Samhällsbyggnadsdagen

Stadssilhuett på blå tonad bakgrund.

Save the date: 18 oktober

Klockan 9-16.30, Växthuset Patron Pehrs väg 3, Huddinge. 

Välkommen till en hel dag med fokus på Huddinge och vår expansiva utveckling. Lyssna till hur våra politiker vill utveckla vår kommun och varför de framgångsrika aktörerna väljer att satsa på Huddinge.

Vi kommer att hålla en paneldebatt om vi bygger rätt eller fel och fördjupa oss i de stora infrastrukturprojekt som påverkar både oss och hela regionen.

På mingel under dagen kan du träffa representanter från kommunen för fördjupade samtal samtidigt som du minglar med kollegor och konkurrenter.

Dagen avslutas med en middag.

Anmälan och information

Dagen inklusive lunch och fika är kostnadsfri, middagen bokar du och betalar för. Anmälan och information om middag kommer efter sommaren.

Huddinges utveckling - bilaga i Dagens Industri 27 juni 2022

Samhällsbyggnadsdagen - en del av företagsveckan

Under Företagsveckan möts näringslivet och Huddinge kommun. Vi träffas under seminarium och samtal i olika former om aktuella näringslivsfrågor. Varje dag under veckan bjuder vi också in till mer informella samtal under fikastunder med politiker och tjänstepersoner.

Det finns möjlighet att delta på plats eller se de livesända seminarierna på distans. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för deltagande vid officiella tillställningar samt övriga rekommendationer. 

Företagsveckan - föreläsningar och debatt

 

Uppdaterad 30 juni 2022

Var informationen till din hjälp?