Samhällsbyggnadsdagen

Stadssilhuett på blå tonad bakgrund.

Tack alla ni som gjorde Samhällsbyggnadsdagen till en lyckad dag!

Samhällsbyggnadsdagen var en hel dag med fokus på Huddinge och vår expansiva utveckling. Vi fick lyssna till hur våra politiker vill utveckla vår kommun och varför framgångsrika aktörer väljer att satsa på Huddinge. Vi pratade om vi bygger rätt eller fel och fördjupade oss i de stora infrastrukturprojekt som påverkar både oss och hela regionen. Under dagen fanns flera möjligheter till mingel med både representanter från kommunen och branschkollegor. 

Enkät

För att vi ska kunna förbättra våra seminarium så behöver vi dina synpunkter. Svara gärna på denna enkät som tar cirka 2 minuter att svara på.

Enkät Samhällsbyggnadsdagen

Huddinges utveckling - bilaga i Dagens Industri 27 juni 2022

Samhällsbyggnadsdagen - en del av företagsveckan

Under Företagsveckan möts näringslivet och Huddinge kommun. Vi träffas under seminarium och samtal i olika former om aktuella näringslivsfrågor. Varje dag under veckan bjuder vi också in till mer informella samtal under fikastunder med politiker och tjänstepersoner.

Det finns möjlighet att delta på plats eller se de livesända seminarierna på distans. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för deltagande vid officiella tillställningar samt övriga rekommendationer. 

Företagsveckan - föreläsningar och debatt

Uppdaterad 30 juni 2023

Var informationen till din hjälp?