Rosendalsgården

Rosendalsgårdens äldreboende ligger i ett lugnt och naturskönt villaområde i Fullersta.

Om Rosendalsgården

På Rosendalsgården finns totalt 58 lägenheter som varierar i storlek. Hos oss kan du som vill bo tillsammans med din partner, och våra lite större lägenheter reserveras i första hand för par.

Vi har flera gemensamma samlingsrum där vi gärna umgås tillsammans. För dig som gillar att vara utomhus har vi en stor härlig trädgård med en fin promenadväg som löper runt hela huset. Och på vår innergård dukar vi gärna upp till fest!

Ett dukat bord med glas, bestick och servetter.

Inriktning

Rosendalsgården har platser för personer med somatisk sjukdom.

Fakta

  • Antal platser: 58 stycken
  • Lägenhetsstorlek: 22–39 kvadratmeter
  • Hyra: 6 011–7 073 kronor i månaden
  • Erbjuder parboende: Ja

Adress

Vänhemsvägen 24
141 30 Huddinge

Aktiviteter

På Rosendalsgården vill vi göra din vardag så meningsfull och innehållsrik som möjligt. Aktiviteter är en viktig del av dagen och vi planerar dem utifrån dina önskemål.

Tycker du om att spela boule – eller vill du kanske lära dig? Testa vår boulebana! Eller varför inte slå dig ner i vår pergola, ta en kopp kaffe och njut av spelet.

Om du hellre spelar bingo, gympar eller quizzar så finns det många aktiviteter som passar dig. Du deltar alltid så mycket eller lite du vill, orkar och kan.

Service

Frisör och fotvård finns på plats hos oss och hjälper dig med det du behöver.

En person håller en kanin i famnen.

Personal

Hos oss möter du kompetent personal som kan ge dig den vård du behöver. När du flyttar till oss blir en av våra undersköterskor din kontaktansvarig. Du får även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som samordnar din omvårdnad.

Hitta hit

Rosendalsgårdens äldreboende ligger på Vänhemsvägen 24 i Fullersta, ungefär 1,5 kilometer från Huddinge centrum. Det är lätt att ta sig hit med bil och buss.

Bussen som går från Huddinge centrum eller Fruängen stannar utanför huset. Om du kommer med bil finns det parkeringsplatser precis utanför.

Kontakta Rosendalsgården

Uppdaterad 19 februari 2024