Bussgruppen – Huddinges egna bud- och flyttfirma

Gillar du att hjälpa andra och att arbeta i grupp? Då kan Bussgruppen vara något för dig. Med vår miljövänliga buss åker vi runt till olika enheter och områden i Huddinge och hjälper till med olika uppdrag.

Om verksamheten

Gemenskap, sammanhållning och viktigt arbete beskriver vår grupp på ett bra sätt.  Vi hjälper till exempel våra kunder med att hämta gamla datorer, telefoner, skrivare och möbler som ska lämnas för återbruk eller återvinning.

Hos oss får du en daglig verksamhet där du gör nytta för miljön, samtidigt som du blir delaktig i ett jobb som är fullt av utmaningar. Vi stöttar dig på ett sådant sätt att det stärker din tilltro till din egen arbetsförmåga. Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Vi samarbetar med Datakvarnen och Demonteringen som finns i samma lokaler som oss. Det är deltagarna på de verksamheterna som till stor del står för återbruk och återvinning av det som vi i Bussgruppen hämtar.

Bild på bussgruppen.

Målgrupp

Personer med lindrig till måttlig intellektuell funktionsnedsättning, och/eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Vår lokal ligger i närheten av Kvarnbergsplan där det passerar många bussar.

Kvarnbergsvägen 27 
141 45 Huddinge

Kontakt

Uppdaterad 18 april 2024