Friskolans cafégrupp – för dig som vill prova på att jobba på café

Vi är ett härligt gäng som trivs att jobba tillsammans på Södertörns friskola. Vi tar hand om cafét på skolan där vi säljer smörgåsar, bakverk, smoothies och annat gott till elever och lärare.

Om verksamheten

Vi är ett glatt gäng som tar hand om cafét på Södertörns friskola där vi säljer smörgåsar, bakverk, smoothies och annat gott till elever och lärare. Vår arbetsplats passar perfekt för dig som vill lära dig hur ett café fungerar, med allt vad det innebär.

Arbetsuppgfiterna kommer variera. Du får till exempel stå i kassan, laga enklare måltider och fika, låna ut spel och bollar till eleverna och se till att det är rent och snyggt i våra lokaler. Vi ansvarar även för att tvätta och stryka våra egna, och kökspersonalens arbetskläder.

Vii erbjuder dig en miljö som rymmer en variation av aktiviteter utifrån dina förutsättningar, önskemål och behov. Här får du lära dig allt från grunden - du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.

Deltagare bakar.

Målgrupp

Personer med lindrig till måttlig intellektuell funktionsnedsättning. och/eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Om du vill kan du välja att  handla din lunch i skolmatsalen.

Hitta hit

Friskolans cafégrupp ligger i Flemingsberg. Du kan ta dig hit med pendeltåg eller buss.

Björnkullaringen 42-44
141 51 Huddinge

Kontakt

Uppdaterad 28 februari 2024