Guldkanten – caféjobb på äldreboende

Vi är en härlig grupp som arbetar på Café Måsön, i vackra lokaler med utsikt mot vattnet på Stortorps äldreboende.

Om verksamheten

Guldkanten är en arbetsplats perfekt för dig som vill lära dig hur ett café fungerar med allt vad det innebär. Hos oss kommer du att trivas om du är en person som gillar att vara kring äldre människor.

Förutom att vi driver ett café hittar vi på olika aktiviteter med de boende på Stortorp. Vi håller i gympa och bingo, serverar mat och fika till avdelningarna, pysslar och gör affischer för våra aktiviter, och mycket annat. Kanske tycker du det är allra roligast att baka eller stå i kassan och ta betalt av våra fikande kunder?

Vi erbjuder en variation av aktiviteter utifrån dina förutsättningar, önskemål och behov. Här får du lära dig allt från grunden och någon tidigare erfarenhet behövs inte. Förutom att skapa en meningsfull dag för dig så är vårt uppdrag att skapa guldkant för de äldre på boendet.

Guldkanten, daglig verksamhet.

 

Målgrupp

Personer med lindrig till måttlig intellektuell funktionsnedsättning. och/eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Stortorps äldreboende ligger i Trångsund. Du tar dig enkelt hit med buss 828 eller 831, hållplatsen heter Stortorps äldrecentrum.

Stortorpsvägen 41 
142 65 Trångsund

Kontakt

Uppdaterad 29 april 2024