Visättra daglig verksamhet – lustfyllda aktiviteter utan krav

Hos oss kan du umgås med andra och vara social utifrån dina egna behov. Våra medarbetare stöttar dig i det sociala samspelet och stärker din tilltro på din egen förmåga.

Om verksamheten

Hos oss får du lustfyllda dagar som inte är fyllda med några krav. Du kan välja bland många olika aktiviteter, beroende på vad du tycker ger dig glädje och stimulans.

Du kan till exempel dansa, sjunga kareoke och lyssna på musik. Eller måla, pyssla, återvinna och strimla papper. För dig som tycker om att vara utomhus ser vi till att erbjuda dagliga promenader. Vi har även social samvaro när vi sitter ner och fikar, och pratar tillsammans.

För det mesta arbetar vi i grupper om tre till fem personer, men individuella arbetsmoment förekommer också vid behov. För oss är det viktigt att du känner dig trygg , vi erbjuder därför stor delaktighet och arbetar mycket med jämställdhet.

Vårt mål är att din vardag på daglig verksamhet ska vara utvecklande och meningsfull.

Deltagare sorterar.

Målgrupp

Personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller diagnoser inom autismspektrat, i kombination med svår beteendeproblematik.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Visättra dagliga verksamhet ligger i Visättra, med gångavstånd från Flemingsbergs pendeltågsstation.

Björnkullaringen 6 
141 49 Huddinge 

Kontakt

Vill du veta mer?

Agneta Lindholm

enhetschef

Hej, jag heter Agneta och är enhetschef på daglig verksamhet. Kontakta mig om du vill veta mer om vår verksamhet. Jag svarar gärna på dina frågor.

Uppdaterad 19 februari 2024