Motiva – gemenskap och stimulans

På Motiva erbjuder vi dig en stimulerande miljö där du får stöd och motivation att utvecklas i din egen takt. Här är du med och väljer hur dina dagar ska se ut och vad du vill göra

Om verksamheten

På Motiva lägger vi stor vikt vid gemenskap och relationer, och är alltid lyhörda för hur du vill ha din dag. En viktig del av vår dag är den sociala samvaron, som till exempel sker när vi fikar och äter lunch tillsammans.

Det finns mycket att göra om dagarna hos oss. Tycker du det är roligt med blommor och plantering kan du vara ute i trädgården och påta. Du kan också stanna inne och måla eller pyssla, spela sällskapsspel, sitta vid datorn, eller vara med och baka.

Dagarna hos oss kan du anpassa, oavsett om du vill göra något på egen hand, eller i grupp med de andra brukarna. Du väljer själv hur många dagar i veckan du vill vara här, och om du föredrar förmiddagar, eftermiddagar eller både och.

Brukar och medarbetare spelar ett spel tillsammans,

Målgrupp

Motiva är en daglig verksamhet för personer med förvärvad hjärnskada som tillhör personkrets 2.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Motiva ligger centralt i Huddinge centrum.

Sjödalsvägen 16
141 47 Huddinge

Kontakt

Vill du veta mer?

Lovisa Gauffin

enhetschef

Hej, jag heter Lovisa och är enhetschef på daglig verksamhet. Kontakta mig om du vill veta mer om vår verksamhet. Jag svarar gärna på dina frågor.

Uppdaterad 19 februari 2024