Solfagra – varierande aktiviteter och estetisk inriktning

På Solfagra har vi  en estetisk inriktning och många olika aktiviteter inom det området. För oss är det viktigt att du får vara med i valen av dina aktiviteter.

Om verksamheten

Hos oss väljer du aktiviteter anpassade utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Vi har till exempel en teatergrupp som dramatiserar, spelar in film och tillverkar sin egen rekvisita. Du kan också aktivera dig med musik och spela intrument, måla, rita och skapa annan typ av konst i vår ateljé. 

Vi erbjuder även olika former av rörelseträning, vi går på promenader, är ute i naturen och om du vill kan du få taktil massage, som är en varsam form av massage som hjälper kroppen att slappna av.

Vårt mål är att din vardag hos oss ska vara utvecklande och meningsfull för dig.

Målgrupp

Solfagra daglig verksamhet vänder sig till personer med lindrig till måttlig intellektuell funktionsnedsättning och personer med diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Vi sitter i närheten av Kvarnbergsplan där det passerar många bussar.

Solfagravägen 33 
141 48 Huddinge

Kontakt

Vill du veta mer?

Lovisa Gauffin

enhetschef

Hej, jag heter Lovisa och är enhetschef på daglig verksamhet. Kontakta mig om du vill veta mer om vår verksamhet. Jag svarar gärna på dina frågor.

Uppdaterad 19 februari 2024