Stuvsta kök – matlagning och gemenskap i en stimulerande miljö

Välkommen till härliga Stuvsta kök. Hos oss får du trivsam gemenskap och möjlighet att lära dig, och prova på, massor av sysslor som hör ett restaurangkök till.

Om verksamheten 

I vår kök lagar vi all mat från grunden. Vi  gör också sallader, diskar, städar och sköter om köket. På vår balkong odlar vi tomater och örter som vi sedan använder i vår matlagning. Vi byter arbetsstation varje vecka för att du ska få chans att prova på alla olika sysslor.

Maten vi lagar serveras till brukare och personal på Stuvsta daglig verksamhet, och vi hjälper dem även med att tvätta och fylla på med engångsartiklar på toaletterna.

Hos oss kommer du trivas om du tycker det är kul att laga mat, baka och hålla rent och snyggt omkring dig.  Våra medarbetare har lång erfarenhet och är utbildade för att jobba inom funktionshinderområdet, och även inom matlagning. Vi lär dig allt du behöver veta på plats!

Deltagaren Sari i lilarosa tröja, arbetar i köket tillsammans med personalen Katarina

Målgrupp

Stuvsta Kök vänder sig till personer med lindrig intellektuell funktionsnedsättning och personer med diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Eftersom vi lagar mat finns möjlighet att köpa av det vi lagar, men du kan förstås också ta med dig egen matlåda, eller köpa från närområdet.

Hitta hit

Vi ligger centralt i Stuvsta centrum. Det är enkelt och nära att ta sig hit med både bussar och pendeltåg.

Stuvsta torg 10
141 40 Huddinge

Kontakt

Vill du veta mer?

Lovisa Gauffin

enhetschef

Hej, jag heter Lovisa och är enhetschef på daglig verksamhet. Kontakta mig om du vill veta mer om vår verksamhet. Jag svarar gärna på dina frågor.

Uppdaterad 19 februari 2024