Struktura – stimulerande och strukturerade dagar på dina villkor

Hos oss på Struktura kan du göra olika saker som du tycker är roliga och meningsfulla. Vi är en daglig verksamhet som fokuserar mycket på dina individuella behov, och det du behöver för att känna dig stimulerad.

Om verksamheten

Hos oss fyller du dina dagar med aktiviteter som ger dig glädje! Du kan till exempel vara med ute i vår trädgård där vi planterar och påtar, eller stanna inne och pyssla, måla, baka och lyssna på musik. Vi tycker det är härligt med rörelse och brukar göra olika rörelseövningar, eller gå ut på promenader tillsammans.

Du kommer att få ett eget arbetsrum att vara i, och vi jobbar alltid en medarbetare per brukare. Dagarna har en tydlig struktur som vi följer för att underlätta vardagen för dig. 

Precis som på våra andra dagliga verksamheter anpassas dagarna hos oss från dina behov, förutsättningar och önskemål. Vi jobbar mycket med att stärka din tilltro på din egna förmåga.

Målgrupp

Personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller diagnoser inom autismspektrat, i kombination med svår beteendeproblematik.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Vår verksamhet ligger i Visättra, med gångavstånd från Flemingsbergs station.

Visättravägen 23 
141 50 Huddinge

Kontakt

Vill du veta mer?

Agneta Lindholm

enhetschef

Hej, jag heter Agneta och är enhetschef på daglig verksamhet. Kontakta mig om du vill veta mer om vår verksamhet. Jag svarar gärna på dina frågor.

Uppdaterad 19 februari 2024