Elektronikdemontering – för dig som vill skruva och montera elektroniska prylar

På Elektronikdemonteringen står återvinningen i centrum. Om du gillar elektronik, och att skruva isär elektroniska prylar, kommer du att trivas hos oss.

Om verksamheten

Vår verksamhet passar dig som söker utmaning och en plats att utvecklas på. Du behöver inte ha några  förkunskaper om demontering, våra duktiga medarbetare lär dig allt du behöver kunna på plats.

Vi tycker att återvinning är jätteviktigt. Vi får in gammal elektronik från kommunens verksamheter som vi monterar isär och tar hand om. Det kan till exempel vara datoer, skrivare, surfplattor och telefoner. Skrotet sorteras i stora kärl som vi sedan säljer vidare en gång om året. Vi jobbar i fina och proffsiga lokaler som är utrustade med alla verktyg du behöver. Du har en utgångspunkt vid din egna arbetsbänk.

Vi erbjuder en miljö som rymmer en variation av aktiviteter utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi vill att du ska stärka din egen förmåga och tilltron på dig själv.

Brukare fotad bakifrån. Skruvar med teknisk utrsutning.

Målgrupp

Personer med lindrig till måttlig intellektuell funktionsnedsättning. och/eller diagnoser inom autismspektrat.

Mat och måltider

Vi ser till att det finns möjlighet att förvara, värma och äta medhavd lunch och mellanmål i anslutning till den dagliga verksamheten.

Hitta hit

Datakvarnens lokal ligger i närheten av Kvarnbergsplan där det passerar många bussar.

Kvarnbergsvägen 27 
141 45 Huddinge

Kontakt

Uppdaterad 19 februari 2024